12.01.2014 1154

Okulumuz 1969 yılında, köy halkından hayırsever Salih TAŞKIN ve Kadife TAŞKIN tarafından arsası bağışlanarak, köy imece usulü ile iki sınıf olarak açılmıştır. 1 yıl sonra aynı arsa üzerinde Prefabrik 2 sınıf ve 1 idare odası MEB tarafından yapılmış olup 1983 yılında tekrar aynı arsaya betonarme 2 sınıf ve lojman ilave edilmiştir. Eski adı Zülüflühan İlkokuludur. 2004 yılında hayırsever Hikmet ÇANKAYA tarafından tüm bu binalar yıkılarak okul iki katlı, 8 derslikli olarak yeniden yaptırılmıştır. 2009 yılında da yine hayırsever Hikmet ÇANKAYA tarafından 3. kat ilavesi yaptırılmış ve okul bugünkü 12 derslikli halini almıştır. 2015 yılı yazında da okulumuza İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kalorifer tesisatı kurulmuştur. Okulun müdürlüğünü Erhan BOZKURT yapmaktadır.